pirmdiena, 2012. gada 30. jūlijs

15 zivis akvārijā un brauciens uz "Lejas Kleperiem"

 Iemesls svinībām, pārdomām - 15 laulībā pavadīti gadi.Kūka šovasar ierastā, tā kuru vienmēr gribas vēl!Bērni darina mums akvāriju ar 15 zivīm, katram gadam pa vienai.Mēs beidzot uz stundu,divām izskrienam ar vedējiem uz kafejnīcu, atgriežamies un mūs sagaida šis:
 Nedēļas vidū ar bērniem braucu ciemos pie studiju laika drauga, kurš dzīvo "Lejas Kleperu" saimniecībā,Launkalnes pagastā, kurā valda pilnīga saskaņa ar dabu un cilvēkiem , kuri tur saimnieko...Tāda mīļi un jauki pavadīta pēcpusdiena un jauka atkaltikšanās, tikkai jau kuplākā skaitā.Mūsu darinātā dāvana mazākajam cilvēkam šajā saimniecībā:


 Pagalmā atrodas viens no dižākajiem Latvijas ošiem "Kleperu osis".Tiešām iespaidīgs, bildē nesatilpa viss:
 Divās ēkās saimniekiem ir meža, medību un senu lietu muzejs, kur mani puiši pavadīja nesaskaitāmus mirkļus, jo šajā muzejā varēja uzzināt daudz interesanta un visu arī aptaustīt...Te mani interesējošās lietas:

 Šajā saimniecībā viss notiek pēc senām un saudzīgām saimniekošanas tradīcijām.Tur dzīvo laimīgas aitas, vistas ar gaili, gotiņa, kuras piens bija īpaši garšīgs!Paldies saimniekiem par jauko iespēju tur pabūt!



7 komentāri:

  1. Apsveicu ar 15 gadiem... zivis akvārijā lieliskas izskatās un ceļojums noteikti bija jums īpašs... Lai izdodas arī turpmākie 15...

    AtbildētDzēst
  2. Sveicu arī es! Mēs ar vīru savus oficiālos 9 un neoficiālos 17 tikko nosvinējām... Stinga koncertā :)
    Esiet laimīgi arī turpmāk! :)

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu, apsveicu! Bērnu darinātais akvārijs - tas tik ir kaut kas!!! :))

    AtbildētDzēst
  4. Sveicieni ar jauko jubileju! Lai priekšā vēl daudz jauku pārsteigumu, prieka un neaptrūkstošas mīlestības, sapratnes un cieņas! :)

    AtbildētDzēst
  5. sirsnīgi apsveikumi! bet, jūs vēl joprojām esat tīņu vecumā...brieduma gadi tik sekos! lai jums veicas! laimi un saticību!!!

    AtbildētDzēst
  6. Skaisti svētki Jums! Jūsmājās - rūgts! Un daudz skaistu dieniņu arī turpmāk!:)))
    Mazās atvasītes brīnišķīgu dāvanu sarūpējušas:)))
    Draugu saimniecība - no bildēm tāds rāmums staro, ir kur spēkus smelt! :)))

    AtbildētDzēst