svētdiena, 2012. gada 2. septembris

Pilnīga atkarība

 Tāda paliela pauze blogošanā...bet...Mēs slīpējām koka un parketa grīdas visā mājā.Tas prasīja daudz par daudz manu nervu un spēku, taču...Kā jau vienmēr lietas kuras ieplāno neizdodas .Vismaz man.Ieplānoju, ka neko adīt man laika jau nebūs un tamdēļ atstāju iesāktu vesti, kuru nu tad adīšu.Pārējos kamolus un plānus ar visām adatām noglabāju dziļi dziļi, tā teikt tālu no putekļiem...Viss protams ievilkās...veste pabeigta.Bet...rokas niez...Tad nu lecu uz veikalu pēc dzijas.Kāmis teica paldies un ilgi nebija jāpierunā!Vienīgi adatas nenopirku nožmiedzos...man takš ir labākas, tik klāt netieku...Atbraucu mājās un ķēros klāt pie izmēģinājuma.Nekad nebiju adījusi zeķes ar apaļajām adatām...Te rezultāts - tapa vēl divi pāri cimdiņu.Tik īkšķus gan mazajiem vēl nepieadīju, domāju tomēr sagaidīt ko parocīgāku.
 Te virtuves lupatiņa...
 Te džemperis lielajam dēlam.Visiem darbiem vajag nobeigumu, kurš sekos, kad tikšu pie savām adatu kaudzēm!
 Pa to starpu pagalmā rudenīgas noskaņas.
Bet viss vēl notiek!Arī es vēl pošu māju, slauku neiedomājami daudzos putekļus.Un tad ķeršos klāt savām adatiņām!Jauku darbošanos!

Tāds pilnbrieds visā...


Jauku mācību gadu visiem, kam kāds sakars ar skolu!









2 komentāri:

  1. Lai veicas mājas darbos (remontdarbos) un atliek nedaudz laika rokdarbiem! Smuks puisisks džemperis ...

    AtbildētDzēst
  2. Labrīt kungs/kundze
    Piedāvājam aizdevumus privātām un komerciālām personām ar ļoti zemu gada procentu likmi 3%, atmaksas termiņu no 1 līdz 25 gadiem. Mēs izsniedzam aizdevumus no 5000 līdz 500 000 000. Tas tiek darīts, lai novērstu Bad Credit augošo vēsturi, kā arī lai nodrošinātu stabilu peļņu gan mūsu uzņēmumam, gan mūsu klientiem.

    Vai jūs zaudējat miegu naktī, uztraucoties par to, kā saņemt aizdevumu? Sazinieties ar Waheed Finance Firm Agency tagad pa e-pastu: info@waheedfinance.com vai WhatsApp: +91 636 671 0014

    AtbildētDzēst