otrdiena, 2011. gada 6. septembris

Reiz...

Reiz mūs uzaicināja uz Kristībām...Nu nezināju ko dāvināt, jo ... sudraba lietas parasti jau sadāvina tuvākie, mīkstu lācīšu jau pilna māja, nopietnas grāmatas nesīs dzīve....Kristības!Tur taču lielu lomu spēlē vārds!Vārdā ir burti....

Burti ir arī laba rotaļlieta....


Burtiņi katram savi un daudziem kopīgi...


Tā man sanāca Matīss, kuram uz M ir mašīnu pogas, uz T trušu pogas, uz S sirsniņpogas, bet īlenpogas nedabūju, tāpēc trīs citus burtiņus kompānijai abižoju, bet ceru, ka Matīss viņiem atradīs draugus.....Lai Tev jauki spēlējas un paldies Tavai mammai Līgai par skaisto foto sēriju....

5 komentāri:

  1. Lieliska dāvaniņa! Bērnu dārzā jau arī parasti liek nest to savu burtu, mums mazākajā grupiņā visa siena nokārta ar burtiņiem, jauki! :)

    AtbildētDzēst
  2. ļoti jauka, sirsnīga un galvenais izteikti personiska dāvana :))) Es jau ar sen par šitādiem burtiņiem domāju, bet meitiņai vēl nav aktuāli, bet dēlēnam vairs nav aktuāli - tā ka man vēl mazliet laiciņš ir ko briest :)

    AtbildētDzēst
  3. Cik forša ideja :) Un tik mīļi :) Es arī, kā teica Inese - par izteikti personiskām dāvanām ;)

    AtbildētDzēst
  4. Lūdzu un paldies! :c)
    Paldies par dāvanu. Man tik mazliet žēl, ka M. tomēr nav tā otra kristāmvārda, par kuru jautāji… :cD Būtu vairāk burtiņu. ;cP Nāksies vien nākotnē pašai pieražot vismaz vecāku vārdus. :c)

    AtbildētDzēst