svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Tamborētājdiena un laimests!!!!!


Šis ir mans darbiņš atsaucoties uz Lindas (http://lvlindabelinda.blogspot.com/)aicinājumu svinēt kopā tambordienu un vēlēšanas!Tajā dienā mums bija darāmi daudzi darbiņi, tamdēļ pie adatiņas tiku tikkai pēc deviņiem vakarā, taču godīgi nosēdēju pie Tv līdz visu pabeidzu un vakar tikkai sašuvu un safotografēju....Tagad -kas tas ir?Ilgi domāju ko lai tamborēju, jo vairāk ikdienā mīlu adīt!Tad atausa kaut kur sen redzēta ideja par matusprādzīšu organizatoru.Te vilkšu paralēles ar valsti, gribēju ieviest savas meitiņas valstībā kādu pārmaiņu uz kārtības pusi!Ar laiku tas karāsies pie spoguļa un būs viegli pārskatāms arī meitiņai!
Un tagad galvenais ...... Pirmo reizi kaut ko vinnēju!Paldies Tev Ilze!!!
http://sarkanabiete.blogspot.com/2011/09/izlozu-rezultati.html
Pat skolas laikā mana biļete bija vienīgā, kuru nezināju!

5 komentāri:

  1. vai cik feins organizators sprādzītēm :)))

    AtbildētDzēst
  2. tiešām feina ideja - manam meitukam sprādzītes regulāri pazūd, lai kā es censtos tās uzpasētu un turēt vienkopus :) Ļoti jauks darbiņš!
    Starp citu, manai dāmai arī ir tās lillā (ar pumpiņām un rozīti viducītī) sprādzītes :)))

    AtbildētDzēst
  3. Interesanta ideja sprādzīšu organaizerim. :c)
    Un par Tavu uzvaru Sarkanās Bietes izlozē es jau savtīgu iemeslu dēļ sapriecājos. ;cP Kad saņemsi, dod ziņu! ;c)

    AtbildētDzēst
  4. Sprādzīšu kārtībniekā vēl daudz brīvu vietiņu - varēs laika gaitā lēnām aizpildīt ar smukumiem. Martai būs dūšīgi jāaudzē garas bizes. :D
    Bet par vinnestu man dikti liels prieks!

    AtbildētDzēst
  5. Dikti feina ideja Tev par matu sprādzīšu glabāšanu! :))) Būs jānošpiko, kad Ieva beidzot ļaus kaut ko savos matos ielikt! :)))
    Apsveicu Tevi ar izlozes rezultātu:)))) Un vēl - Tukuma bodīte atrodas uz Bīvības laukuma, ja nesaputroju, tad 8:))) Uz durvīm ar krāsainiem burtiem rakstīts - šeit kaut kam ir jābūt:)))

    AtbildētDzēst