ceturtdiena, 2011. gada 21. jūlijs

Jūlija dāvanas...

Tā kā visas skaisto vārdu svinības ir ietilpušas tieši jūlijā, tad tas man ir līdzvērtīgs Ziemassvētku laikam....Paši jau arī šajā sakarā pacentāmies - jūlijā bērnu vārdadienas svinam katru nedēļu, pa vidam vēl pamanamies atcerēties to cik ilgi un skaisti esam kopā kā ģimene!Šogad piekopju vienas ģimenes vārda svētkus (arī brāļa ģimenē visu trīs bērnu vārda dienas ir jūlijā) svinēšanas ballīti dienas garumā ciemojoties pie visiem jubilāriem reizē....Tad nu sestdien dosimies pie manas draudzenītes māsas ģimenes ar trim bērniem (smieklīgi, bet arī viņiem vārda dienas visiem trim ir jūlijā) un svinēsim sešas vārda dienas....Viena sakritīs, jo mūsu abu jaunākās meitiņas ir ar četru dienu strapību dzimušas un abas sauc Marta!Tas nebija tīšām, ņemot vērā, ka otra Martiņa dzīvo ārzemēs!Tā kā savai Martai jau līdzīgi darinātas kleitas ir, tad šoreiz tāda tiks arī vārda māsai....
Broša nav broša, bet matu sprādze....Pārējās dāvanas vēl jāpabeidz, tās vēl atrādīšu....
Šī ir viena no divām somiņām, tā saucamā ziemas(otra būs vasaras un vēl top)brāļa meitiņai.Iedvesmu guvu no Aijas somiņām!Paldies par ideju!Tad nu turiet īkšķus, lai man garas naktis un varu visas idejas realizēt un visiem ir dāvanas!

8 komentāri:

  1. Kleitiņa jau gatava? 8)
    Nu Tu gan esi veikla meitene!
    Man paietu vismaz nedēļa, kamēr izkasītu brīvu brīsniņu un uzcakotu tādu smukumu.

    AtbildētDzēst
  2. skaista, piemīlīga kleitiņa un somiņa burvīga - lai nu izdodas viss iecerētais :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies,paldies!Man pašumirkli brīvie brīži nav,bet ir brīži, kad mobilizēju visu ģimeni uz saviem rokdarbiem,jo "savādāk nebūs dāvanas"!Šodien vismaz pie jūras tas izdevās,šeku reku rezultāts!

    AtbildētDzēst
  4. Kleitiņa ļoti skaista! :) Tik skaists un pieskaņots audums! :) Un somiņa arī jauka! Jaukus svētkus jūlijā! :)

    AtbildētDzēst
  5. Burvīga kleitiņa un skaista somiņa! Dāvanu saņēmējas būs laimīgas! :)

    AtbildētDzēst
  6. neko sev darbiuņi un jubilejas salekušas :)))
    skaisti ;)

    AtbildētDzēst
  7. :))) Ļoti, ļoti skaista kleitiņa! Tas kleitas audums tik viegls un gaisīgs šķiet un krāsas tik saskanīgas! Ziemā somiņa jauki izcelsies uz baltā sniega fona! :))))))))))

    AtbildētDzēst
  8. Diktin skaista kleitiņa, skaistas krāsas un salikums :)
    Somiņa feina!

    AtbildētDzēst