trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Mazliet baudu...

 Vasaras puķes zemē tikušas lēnām sāk priecēt acis
 Raža arī jau briest...

 Un vakarpusē varu mirkli par to visu priecāties un klučoties...Vispār nedaudz baudu vasaru, jo bērniem vēl visādi darbiņi un es varu netraucēti (reizēm) beidzot pucēt māju un dārzu.Ticiet man, ka , ja trīsgadnieks ir dārziņā, tad pa vienu dienu (lasi stundām 6) var milzum daudz iespēt!
 Tik lietus manam jaunajam zālājam šogad iet garām.Ta pa vienu pusi melni mākoņi, ta pa otru, bet mums tik pāris piles.Pašā sākumā uzreiz pēc iesēšanas aizskaloja liela lietus gāze visas virsējās sēklas pa dobēm un tagad jālaista pašiem!
 Skatos, ka manā dārzā vēlāk kā citiem, bet jau zied...
 Biju vakar Baltezera kokaudzētavā...tie rododendru lauki...fantastika...Ja varat, tas ir apskates vērts!

4 komentāri:

  1. Skaisti, skaisti, viss ziedos...

    Jā, nu man tagad jau aiz muguras tas brīdis, kad aizved bērnudārznieku savās gaitās un esi mazliet brīvs :) Nu jau no septembra būs divi skolnieki mājās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā ,ar tiem lieliem sākumklasēs ir grūtāk.Man lielais šogad jau daudz maz patstāvīgi un šad tad arī brāli paķēra.Bet par cik mums divi transportlīdzekļi un vēl instrumenti, tad tāpat visu iekārtoju tā, lai ar čellu nav pa autobusiem jākāpelē.

      Dzēst
    2. Čells vēl nav tik traki! Iedomājies, ja Svenam būtu jāstiepj līdzi klavieres! :D Un vēl nevar zināt kādu štrumentu meitiņa Peciņa ņems pie dziesmas.
      PS. Man šodien draisks noskaņojums... ;)
      PS. nr.2 Lai Jums visiem jauka zaļa vasariņa!

      Dzēst
    3. Vai, tik Tu nedomā, ka mēs visu vasaru nesatiksimies?Nekur nespruksi!

      Dzēst