otrdiena, 2012. gada 13. marts

Un tomēr neveiksme...


 Gribu padalīties savā nevieksmē, līdz šim pat nenojautu, ka tā var sanākt....Pēdējā laikā mans un manu draugu iemīļots rakstiņš, saulaina dzija un mazi asniņi.Jūtu pavasari.Saveru 530 pērlītes un adu pat nenojaušot, ka beigās jaukās zaļās pērlītes zaudēs savu zaļumu un paliks vienmuļi dzeltenas un nebūs savienojamas ar sākumu....Ļoti nobojāts garastāvoklis.Sekojot ieteikumam  - noliku uz laiku nostāvēties un patapināju citu darbiņu...bet ideja kā to visu labot nerodas!Taču gluži ārā mest arī neceļas roka, jo tas smalkums prasa daudz laika un pacietības...
Visur pavasaris - hiacintes šorīt nu jau zied pilnā sparā, bet te vēl pumpuri!Paldies dāvinātājai!

10 comments:

  1. Jā, tādas pārmaiņas pērlīšu krāsās nav patīkamas..un pat īsti nezinu, kā to varētu labot.. Vienīgi nākamajām reizēm var rīkoties tā, kā dzirdēju no savas pērļošanas pasniedzējas - pērlītes pirms likšanas lietā var testēt...saverot kādu drusci uz diega un paberzējot, pamazgājot ūdenī ar ziepēm..jo, izņemot japāņu pērlītes, pārējās mēdz mainīt nokrāsas..man pašai sanāca nejauks pārsteigums, kad iecerētajām asfaltkrāsas matētajām pērlītēm pazuda viss matējums un sarmojums un palika tikai spīdīgs asfaltmelnums..

    AtbildētDzēst
  2. viena mana adīt-paziņā teica ka viņa pirms adīšanas ieliek pērlītes ūdenī pamazgāties, jo arī pieredze rādot, ka mēdz gadīties visādi...
    Protams, ka žēl ieguldītā darba :(

    AtbildētDzēst
  3. a es kā neprofesionālis šādos adījumos - redzu tikai burvīgi jauku darbiņu un man nav skaidrs, kur ir kreņķis - vai nevar vienkārši izlikties, ka tā arī bija plānots? Man bieži ar tādiem (līdzīgiem) fušieriem ir tā, ka citi to nemaz nepamana un viņiem šķiet, ka tas tā speciāli ar efektiem - es, protams, zinu, ka efekti ir defekti :)))

    AtbildētDzēst
  4. Žēl, ka pērlītes ir tā pievīlušas. Diemžēl esmu to arī piedzīvojusi, ar čehu pērlītēm. Bet labāk tieši tā - saki citiem un domā pati, ka tā bija plānots! Šo teicienu māca visiem mākslas skolas audzēkņiem, līdz ar to - viņiem pašapziņa ir ļoti augsta. :) Būs labi, pērlītes skaisti saulītē spīdēs. Galvenais, lai viņas kļūst vienmērīgas, tā krāsa tā vienmērīgi nolobās.

    AtbildētDzēst
  5. Ui, paldies , mīļās mākslinieces par ieteikumiem!Tā jau viņš ir, tik esmu smagi vīlusies...un nespēju saņemties uzadīt otru, jo nav vairs tā bauda ar domu radīt defektu ar efektu....Mūza pazudusi!

    AtbildētDzēst
  6. Neadi otru! Pagatavo no šīs k-ko citu, piem., kādai jaunkundzei maciņu vai somiņu. ;cP
    Un tiešām vēl pumpuri? Man jau pilnos ziedos vairākas dienas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es takš rakstīju, ka šodien jau zied pilnā sparā!!!!!!

      Dzēst
    2. Liki taisnība - neadi otru (ja jau esi sakreņķējusies, darbiņš tāpat nevedīsies...), šo izmanto vai nu kā motīviņu kaut kam citam, vai tiešām kādam maciņam, somiņai u.t.t.

      Dzēst
  7. Arī gadījies tā, bet to, ka tās pērles krāsu met, jau tikai verot uz dzijas! Tā ka pērles stāv nobāztas atvilktnē, un nezinu, ko ar tām iesākt.

    Bet no šī - uztaisi kādu maciņu telefonam vai fotoaparātam vai mazu somiņu meitai :)

    AtbildētDzēst
  8. Džemperī iekombinē! Ļoti jauks darbiņš-gan jau spīdēs un būs redzams!

    AtbildētDzēst