otrdiena, 2012. gada 10. janvāris

Lillā periods...

Man ir tā, kad ik pa laikam nu ļoti patīk kāda krāsa, nu tik ļoti, ka viss nemanot nokrāsojas tieši šinī tonī...Reizēm pat dāvanas draugiem iegūst šiš krāsas toņus, par ko es parasti nemaz nepriecājos...Kad dzīvoju kopmītnēs un studēju, reiz atgriezusies no dziju veikala, lielījos istabas biedrenei, ka nopirku nu ļoti skaistu dziju, bet viņa tikkai paskatījās un izmeta "tad jau sūnu zaļu!"...Jā teiši tik paredzama es esmu līdz brīdim , kad šī krāsa mainās...Bet viņa nemainās un es dzīvoju lillā periodā!Šogad man pat draudzene palīdz to uzturēt, palūdza viņai noadīt šo komplektiņu:
Mums arī bija sniegs, sanāca pat sniegavīrs, kurš divreiz kusa...Puikas pat gandrīz saplēsās, jo kāmēr viens iegāja mainīt cimdus, sniegavīrs jau kusa un krita...Otram likās , ka tas ir nojaukts.Bet kamēr uzstutēja un skaidroja attiecības, šis otreiz sagāzās!Tāds mums šogad sniegavīrs nenotverams...Te mēs ar māsu viņu paspējām nobildēt!
Jauku dienu!

4 komentāri:

  1. Jauks komplektiņš!:))) Šis krāsu salikums arī man patīk, kaut man nav lillā periods! Vismaz pagaidām ;)))
    sniegavīrs IR riktīgi foršais! Tā viņa košā cepure! Nemaz nebrīnos par zēnu vēlmi sniegavīru saglabāt:))))
    Tās māsas ļipiņas...! :))))

    AtbildētDzēst
  2. Pazīstamas sajūtas - par dzīvošanu vienā krāsas tonī - apkārt neredzu citas krāsas, arī dziju veikalos kā tikai 'savējo'. Tieši šī iemesla dēļ ļoti vēlos mājās pie sienas krāsu apli. Lai dažbrīd atkal spētu saskatīt pārējos toņus un nokrāsas. :)
    Māšuka peļastītes fantastiskas. Izskatās, ka arī viņai šī sniegavīra stutēšanas nodarbe šķiet ļoti interesanta. :)

    AtbildētDzēst
  3. Kā es nosmējos par tavas kursabiedrenes komentāru:) Man arī kādu brīdi sūnu zaļā bija pārņēmusi. Tad nāca zilais periods, kas tā arī īsti nav beidzies.

    Sixspārnei laba ideja, par to krāsu apli, jo man arī derētu redzēt visu krāsu spektru, lai pārāk neieciklētos uz vienu un to pašu.

    Bilde ar meitēnu, sniegavīru un pagalmā norullēto sniegu ir burvīga!

    AtbildētDzēst
  4. Ar mani un krāsām ir tieši tāpat - ik pa laikam kāda pielīp, bet kaut kā vienmēr atgriežos pie sarkanās. Šobrīd ar jūtu, ka lēnām sāku "uzkārties" lillā un violetajai krāsai :D. Pirms pāris dienām pat nopirku volāndziju, kurā savijušās abas šīs krāsas + vēl baltā. Beidzot uzadīšu sev ar šalli :).

    AtbildētDzēst