ceturtdiena, 2011. gada 14. jūlijs

"Ineses puķe" un ''Babuškas poņčiki''

Tātad, šorīt atverot Ineses blogu
manī radās sportiska interese, kas ir par iemeslu Ineses šķietamajai neveiksmei.Es gan uzreiz teikšu, ka neciešu shēmas un arī šoreiz mēģināju no tās attālināties, jo viņu aizmirsu mājās, bet tamborēju mašīnā kāmēr mazā gulēja.Tad nu šeit ir mans rezultāts un secinājums - domāju pie vainas tam , ka nesanāk precīzi tāda kā paraugā, ir diegs un tamborējuma blīvums.Taču Inesei puķe ir pat ļoti skaista un mani sakārdināja!




Un vēl šodien nolēmu pie vien pievienot savas babuškas recepti.Šis gardums man saistās ar kādu labu bērnu filmu un spaini šo poņčiku.Nu gluži kā mūsdienās kino ar popkornu....Nekas briesmīgi veselīgs jau nav, bet garšīgs gan.
Tātad vajag :
2pakas biezpiena (sausa)
3olas
glāze cukura
tējkarote sāls
2tējkarotes sodas
2glāzes miltu
eļļa vārīšanai
Sajauc mīklu, veido bumbiņas apviļājot nedaudz miltos un vāra eļļā .Un tad tik trūkst labas filmas!

5 komentāri:

  1. Paldies, cik operatīvi :)))
    Grūti spriest par līdzību, jo esi tamborējusi savādāk nekā shēmā - bet otrās un trešās rindiņas ziedlapiņas Tev izdevušās ļoti gludas un formīgas. A kas tas ir par diedziņu - arī izskatās spīdīgs (vai arī tikai bildē tā liekas)...
    Ar tām pērlītēm viducī izskatās ļoti skaisti un pabeigti. Žēl, ka visa kopumā nav redzama. Īstenībā, ja nemēģina pa visām varītēm ar kaut ko salīdzināt, tad katra puķīte ir unikāla un skaista pa savam :)
    Pamēģināšu vēl citas variācijas - tad jau redzēs, kas iznāks :D

    AtbildētDzēst
  2. Biju jau nobriedusi beidzot ielikt savu darbu shēmā, bet nu atkal nesanāca...Ir bišķiņ spīdīgs, nosaukumu gan nezinu, bet liekas Maxi, vai kas tamlīdzīgs , skaitās tambordiegs.Jā nu neesmu es tamborētāja,bet bija interesanti.Arī rezultāts, kad man mājās ir veselas trīs puķu variācijas darbiņu rotāšanai, mani iepriecina!

    AtbildētDzēst
  3. jā, man jau ar tās puķes nekur nepazudīs, gan sagaidīs savu laiku un vietu, kur tās būs ideāli piemērotas :)))

    AtbildētDzēst
  4. :))) Skaista puķīte ar pērlītēm vidiņā! Sasmējos par Tavu izvairīšanos no shēmiņām - aizmirst mājās:))) :))) Jūs abas ar Inesi mani sakārdinājāt - būs kaut kad jāpamēģina arī man šis ziediņš:)

    Biezpiena bumbiņas bērnudārzā bija mans lielākais kārums! :))) Būs jāpamēģina Tava recepte mūsmājās, līdz šim nebiju biezpiena bumbiņas gatavojusi:))

    AtbildētDzēst
  5. Manā kompī gardo biezpiena bumbiņu bilde rādās liela un tik kārdinoši garda... :P

    AtbildētDzēst