ceturtdiena, 2011. gada 29. decembris

Mana dāvaniņa



Pie Ineses izlasīju uzaicinājumu sarūpēt kādam dāvaniņu.Mans apdāvināmais ir pati liela rokdarbniece, tamdēļ bija pagrūti viņu pārsteigt,  izmantoju reiz internetā redzētu rokdarbu piederumu noformējumu sniegavīra veidolā.Sniegavīru satur zeķu adatas.Ceru, ka viņš galā nonāca "neizkusis", jo pastā nebija kastītes vajadzīgajā lielumā, liku aploksnē.Uzadīju kakla sildītāju baltā krāsā no Ravelry( šalle b).Likās baltā krāsa pašumirkli ļoti piestāv šim gaišajam cilvēciņam, tamdēļ viss baltais ar sarkaniem akcentiem svētku noskaņai!Vārdiņu vēl neatklāšu, taču sapratu, ka ir saņemta....

7 komentāri:

  1. Nu, klau - izcils sniegavīrs (un dāvaniņa kopumā)! Pēc Tevis stāstītā jau sapratu, ka ir forši, bet bildē viņš vispār izskatās glauns bez gala! :c)

    AtbildētDzēst
  2. cik skaista dāvaniņa :) sniegavīrs izskatās vienkārši burvīgs :)

    AtbildētDzēst
  3. Mamma Daba šogad par sniegu aizmirsusi, tad Tu esi nolēmusi pati radīt baltu ziemu - ar sniegpārsliņām, sniegavīriem un baltiem adījumiem :) Ļoti skaista dāvana :)))

    AtbildētDzēst
  4. Baigi smukais sniegavīrs!
    Jāpiebilst-šalles links neprecīzs-beigās vajag nodzēst vārdu "šalle" ;)

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par komplimentiem!
    Zkss, paldies, ka pateici!Izlaboju, šķiet , ka tagad pareizi!

    AtbildētDzēst
  6. Feins un mīļš sniegavīrs!Un šallīte tik silta un mīksta šķiet! :)))
    Šoziem tiešām tā baltuma pietrūkst! Šorīt vien pāris pārsliņas zemi sedz... Bet varbūt tas ir aizsākums baltām kupenām! :)))
    Lai skaists un brīnumains Jaunais gads Tev un Taviem mīļajiem! :))))

    AtbildētDzēst