trešdiena, 2011. gada 16. novembris

Sapnis par cepuri, kura piestāv....

 Kopš pagājušā gada man beidzot vajag ideālo cepuri.Līdz tam cepures vilku tikkai pie lieliem mīnusiem ejot garās pastaigās....Laikam jau uz vecumu galva salst vairāk, vai arī sirmie mati nenotur siltumu tik labi....Nu kaut kā tā.Tagad saprotu ko nozīmē meklēt un neatrast...Atrādu pēdējo dienu veikumu.Šī ir pēc Baibas parauga adīta, taču laikam mans adījums ir stipri ciešāks un rezultāts tāds stīvāks.Neteikšu , ka galīgi nepatīk, bet kaut kas tomēr naf...
 Man mājās neviens nemācēja nofotografēt daudz maz asi un pieņemami, ceru, ka atradīšu kādu, kas palīdzēs, tad arī ielikšu bildes uz galvas...
 Šeit slēpotāju mice, kura adīta no "suņu" šalles pārpalikumiem...Sniegu tīrot noderēs!


Pat meituks atteicās pozēt ar "šo" uz galvas....
Jautru dieniņu un skaistus svētkus rīt!

10 comments:

  1. Man pagājušajā gadā ar pirmo reizi izdevās izadīt tādu, kas pašai patīk, bet vispār- nav viegli ietrāpīt :)

    AtbildētDzēst
  2. :) Cik pazīstamas izjūtas!
    Smukā žurnālā izskatās ideāli...tīnim uz ielas arī smuki, bet pašai uz galvas īsti ērti nav. Nez kur tā vaina slēpjas?

    AtbildētDzēst
  3. Aija, kura tā ir? Tev ir blogā?

    Kā es Tevi saprotu, Biene! Ja ārā ir akurāt mīnus 30, es uzvelku vīra mici. Man mājās pat nav tādas sugas kā cepures man pašai. Vispār pieaugušai sievietei laikam gan pieklātos papūlēties un atrast cik necik piestāvošu cepuri... Ļoti labu tēmu pacēli.

    AtbildētDzēst
  4. Man ļoti patīk cepures....tikai citiem uz galvas, ne man:) Es tā arī neesmu atradusi to ideālo formu, kas manam paurītim piestāvētu.

    Nezinu, kā šīs cepures izskatās Tev uz galvas, bet uz grīdas, un,kur nu Tev vāl tās ir pozējušas šajās bildes, tās izskatas ļoti labi:)

    AtbildētDzēst
  5. Diānai- jā, ir blogā un dīvainā kārtā- šī ir vislasītākā ziņa manā blogā http://aijaslietas.blogspot.com/2010/10/mana-pirma-berete.html, nav jau nekāds pārdabisks skaistums, bet es tajā jūtos ārkārtīgi labi un omulīgi un liekas, ka arī neizskatos pēc ķēma :D

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, man jau arī uz bildēm patīk!Jā, jā, visur viņas izskatās labi.Visvairāk man patīk kā šīs cepuru varācijas izskatās manai kustīgajai divgadniecei, bet ne man...Būs , būs arī manis iepozētas bildes, lai palīdzat tik skaidrībā ar kuru var uz ielas rādīties, bet ar kuru tik vēlos vakaros sniegu šķūrēt...

    AtbildētDzēst
  7. Jā, cepures – tas ir k-kas briesmīgs! Es arī velku galvā tikai tad, kad liels sals un ārā jāpavada ilgāks laiks. Turklāt šai sezonai esmu atradusi kompromisu – ausu sildītājus! ;c)

    AtbildētDzēst
  8. Rādās, ka šoziem aktivizējušies ideālo cepuru meklētāji. Pat es beidzot esmu nolēmusi kaut ko darīt siltāku ausu labā. Bet pagaidām iztieku ar ausu sildītājiem kā likiburtnīca.
    Dibinam plikausu biedrību! :D

    AtbildētDzēst
  9. Cepures tomēr vajag, bet atrast to, kas normāli izskatās (uz labi nepretendēju), kas nekož, labi stāc uz galvas un nešļūc uz acīm vai, taisni otrādi, uz pakauša galu - tas, lūk, jau ir sarežģīti. Cepures lāga netīk, bet salstošā galva prasa savu, īpaši, ja jāpagaida autobuss vējainā vietā :)

    AtbildētDzēst
  10. Mēs ar Ivetu Tevi šodien aprunājām, ka taisni pūkaina skaudība metas, pa kuru laiku Tu tik feinus un brīnišķīgus darbiņus uzadi?!
    Ir, ir iemesls mums tādām būt - iepriekšējo 4dien Tu tik Baibas cepuri musturtusā redzēji, bet nepaiet ne nedēļa un Tev jau gatava savējā!!!

    AtbildētDzēst