piektdiena, 2011. gada 4. novembris

Paldies, Ilze!

Esmu daudzus metrus no zemes!Man dzimšanasdienas sajūta nebeidz beigties!Šorīt saņēmu bandroli( tā bija rakstīts uz paciņas) no Ilzes, no tuksneša saules, tā kas Sarkanā Biete !Dikti siltu un mīļu saturu.Tā vien šķiet, ka sajutu to siltumu, kas valda pie Tevis!Atzīšos dikti gaidīju žurnāliņu, bet kāds man prieks par Ilzes darināto pielikumu - somiņu maniem kamoliem!Vai Tu zināji, ka tieši šorīt izejot no mājas kamoliņam aptinu riņķī diegu un saspraudu ar adāmadatām un nodomāju atkal soma pilna ar visu citu, nu gan jau neizkritīs līdz mašīnai!Noliku uz sēdekļa sev blakus un aizbraucu uz pastu.Ilze, tas ir īstais lielums un tik parocīga!Nespēju nopriecāties par to lielo mīlestību ar kādu viņa veidota.Es sen jau neesmu šuvusi un sevi par šuvēju nekad neesmu saukusi, jo man tālu līdz tam, taču šķiet zinu, ka taisna vīle un precīzi stūrīši runā par darbu, lielu darbu!Tavs maciņš ir tik precīzs un tik, tik, tik ....nemāku pateikt vārdos!Paldies!Liku uzreiz lietā!







Mans lielais puika jau atrada sev vajadzīgo somiņu žurnālā...Es tik nezinu, vai spēšu viņa velmes izpildīt, taču noteikti zinu, ka pēc šīm piegrieznēm taps kāda adīta soma!

7 komentāri:

  1. Cik ļoti skaista dāvaniņa! Tik mīļa! Un tādu ceļu mērojusi! :)))
    Nu re - izrādās, ka Ilze Tevi labi pazīst! Zināja, kas Tevi patiesi darīs priecīgu!:)))
    Dēls jauku somu sev noskatījis!

    AtbildētDzēst
  2. Dēls gan citu , vīrišķīgāku noskatījis, šī man patīk....Laikam neveikli teikums sanācis!

    AtbildētDzēst
  3. Priecājos kopā ar Tevi! Un priecājos pati par sevi, jo tikko saņēmu Spārītes dāvanu, cik jauki, ka cilvēki vēl prot sagādāt citiem svētku sajūtu! :)

    AtbildētDzēst
  4. Vai, cik jauki, ka sūtījums ir sasniedzis savu adresātu:):) Sāku jau bažīties, ka mani tuksneša baloži nav kur apmaldījušies. Bet nu mums te viss notiek tā rāmi lēnītiņām:)
    Man prieks, ka tev noderēs arī tā somiņa! Un droši sēdies pie šujmašīnas - viss tev sanāks!

    AtbildētDzēst
  5. Tā, tā, tā! Man jau niez rokas pašķirstīt Tavu žurnāliņu! Varbūt, rīt?... :c)
    Un prieks, ka Tev prieks! :cD

    AtbildētDzēst
  6. Burvīga dāvana! Skrienu es arī uz pasta kastīti vai pie manis ar nav tuksneša balodis atceļojis :)

    AtbildētDzēst