svētdiena, 2011. gada 25. septembris

Mēs esam pieci. 2.daļa

Šogad ir pieprasījums pēc mammas adītām cepurēm, tad nu arī darbojos aiz prieka, ka kādam manis vajag!Šim rakstam gan ir viena nepilnība, jo mana oranžā cepure ir pāgājušajā sezonā darināta, atzīta par labu esam un jaunu man nevajag, bet šeit viņu neesmu atrādījusi, tamdēļ iekļāvu sarakstā....

Nu ļoti man iepatikās šī viena pīnīte...





Pačukstēšu, ka nākamās uz realizēšanu ir šalles....Lai jauks rudens!Šodien redzēju gulbjus lidojam....

7 komentāri:

  1. skaistas cepures :)
    es atkal šodien zosis aizlidojam prom gar kolkas ragu redzēju :)

    AtbildētDzēst
  2. Skaistas cepurītes! Gan lillā ar sasieto 'ļipiņu', gan oranžā, gan skaistā pīne, kas grezno pārējās cepurītes. Jauki, ka ir kāds, kas parūpējas, lai rudens dzestrums nesaldē. :)

    AtbildētDzēst
  3. Pag, pag! Kuram kura cepure? Kāds ir apdalīts un kādām divas? :c)
    M.jaunkundzes cepurīte ļoti skaista. Un arī šallīte/lakatiņš jau komplektā, vai ne?

    AtbildētDzēst
  4. Paldies!Neviens nav apdalīts, man par modeli tikkai viens bija ar mieru nākt, bet sadalīts viss godīgi, katram pa vienai!Šallīte vēl nav nobeigta, bet būs!

    AtbildētDzēst
  5. Nu tā jau Tu drīz līdz 5 cimdu pāriem un 5 džemperiem tiksi - nepienāks ne Ziemassvētki, ka viss 5x5 komplekts jau būs gatavs! ;)
    Klusiņām nolienu kaktiņā un nokaunos. Man septembris pārāk pilns ar citiem darbiem tā, ka pat 3x nesanāk ne cepurītes ne šallītes.

    AtbildētDzēst
  6. Skaistas cepurītes! :)) Cepure mazajai Princesei man ļoti patīk! Un tā pīne interesanta:))) apbrīnoju Tavu darbošanās ātrumu! Tiešām drīz viss ziemai vajadzīgais būs uzadīts pa pieci! :)))

    AtbildētDzēst
  7. Paldies!Plāni jau man lieli, tik netieku īsti pie realizēšanas..Šodien mazā mašīnā pie brāļu skolas stundu čučēja, laime pilnībā!Un nekādu sirdsapziņas pārmetumu, ka ir steidzamākas lietas ko darīt...

    AtbildētDzēst