pirmdiena, 2011. gada 22. augusts

Mantojums

Saņēmu mantojumu no savas tantes, kura izdomāja laicīgi atvadīties no sev vairs nevajadzīgajām lietām, -  adāmmašīnu ejošā kārtībā un viņas pierakstus šajā jomā!Mēs ar bērniem pie šī koferīša pavadījām vairākus vakarus priecājoties par tā satura krāšņumu!Domāju šajā ziemā, ja meituks ļaus varēšu ķērties arī pie izmēģināsānas.Esmu no tiem, kam nav sanācis adīt ar mašīnu, jo nu padārgs tas pasākums un nevar zināt vai patiks, tad nu pamēģināšu...
Atverot čemodāniņu, kurā reiz tika tirgotas tulpes atradu daudz maisiņu un vairākas klades.
Visās kladēs paraudziņi ar tehniskajiem rakstiem un citas detaļas...
Maisiņos paraudziņi rakstiem un arī adītiem izstrādājumiem, kā piemēram šī cepurīte, kura bezgala iepriecināja manu meitiņu!
Paraudziņu jūra un visiem klāt tehnikie raksti....

11 comments:

  1. Manuprāt, ļoti vērtīga dāvana! Gan materiāli, gan dvēseliski, gan praktiski...

    AtbildētDzēst
  2. ... manam vīram bija koferītis ar mana vecātēva instrumentiem un nu jau arī paša savāktiem un pieliktiem klāt. Kamēr atnāca mums ar bērniem pakaļ uz baseinu, zagļi atlauza mašīnu un nozaga to koferīti. Nemaz nav žēl materiālo zaudējumu, ir žēl tikai to atmiņu materiālā veidola, ko mums nozaga.

    Lai Tavam koferītim ilga un laimīga dzīve un sataisi labi daudz darbiņus, ko mums atrādīt :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā, pilnīgi piekrītu!Rokas niez, tik neļaujos kārdinājumam,jo tad var gadīties, ka šogad skola nesāksies 1.septembrī....

    AtbildētDzēst
  4. nu super mantojums, un tik sīki un pamatīgi viss klāt paraudziņos.

    AtbildētDzēst
  5. Tas nav koferīts - tā ir īsta dārgumu lāde, tik kārtīgi ar visiem paraudziņiem un rakstiņiem. Mašīna izskatās tāda, kā manai mammai zem gultas pastumta (paraudziņus mūsmājās gan neesmu manījusi, baidos, ka arī mamma pati diez vai tiktu galā ar to uzparikti :D)
    Lai veicas ar adīšanu un lai top daudz skaistu darbiņu (atceros, ka laika posmā, kad mamma adīja ar mašīnīti, visa ģimene no galvas līdz kājām bijām apadīti ar vestēm, šallēm, cepurēm u.c.)

    AtbildētDzēst
  6. :))) super dāvana Tevim! Tante laikam zināja, kurš visvairāk priecāsies par viņai dārgo koferīti:))) Paraudziņu vesela jūra! Un cepurīte jauka - lelle droši var gaidīt ziemu:))) Ar nepacietību gaidīsim Tavus darbiņus:)) Un varbūt vienu otru pamācību šajā jomā:)))

    AtbildētDzēst
  7. Jauka dāvana!
    Mana adāmmašīna nobāzta tumšā kaktā. Uzadīju vienu bērna jaciņu. Kautkā neiepatikās,jo adot ar rokām, sanāk ātrāk.

    AtbildētDzēst
  8. Ceru,ka izmantošu, vismaz dažreiz, jo pagaidām esmu pārliecināta adītāja ar rokām, jo adu parasti tad, kad neko citu nevar darīt...rindā pie ārsta, mašīnā, staigājot pakaļ mazajai...Adāmmašīnai jāvelta speciāls laiks, kura man pagaidām nav...;)

    AtbildētDzēst
  9. Burvīgs mantojums Tev :) Es arī nekad neesmu adījusi ar adāmmašīnu, tāpēc ja sāksi mēģināt - būs interesanti lasīt kas un kā :)

    AtbildētDzēst
  10. Ō! Tas taču riktīgs brīnumu pilns čemodāns!
    Esmu kādreiz adījusi ar adammašīnu. Jāatzīst - tam tiešām vajadzīgs īpašs laiks, it sevišķi kamēr izstudē tehniskos jociņus, bet pēc tam džemperi var uzrullēt gatavu vienā dienā!

    AtbildētDzēst